Share with:


חלבי

אופן הכנה

מתכון של סילבי שירן

מצרכים :
ביסקויטים פתי בר ( אני שילבתי לבן ושחור)
כוס נס קפה ללא חלב ( לטבילת הבסיקוויטים)
750 גר גבינה לבנה 5% או 9%
2 קופסאות קטנות שמנת חמוצה או 1 גדולה
שקית אינסטנט פודינג וניל
כפית תמצית וניל
1/2כוס סוכר
גרידת לימון
תותים
ג'לי בטעם תות

אופן הכנה
לערבב את כל החומרים לבלילה אחידה ( פרט לביסקוויטים)
טובלים את הפתי בר בנס קפה לשניה ו מניחים על התבנית כמו לוח שחמט.
על זה שמים חצי מכמות הבלילה מיישרים ומניחים שכבה שניה של פתי בר אז את יתרת הבלילה.
את התותים חותכים לחצי לאורך ומסדרים על העודה. מכינים את הגלי לפי ההוראות ומוזגים על התותים
מכניסים למקרר למשך כמה שעות ואז פשוט מתנפלים על העוגה

בתיאבון

עוגת גבינה לא אפויה ותותים_מתכון של סילבי שירן
סילבי שירןספר המתכונים של
מתכון של

סילבי שירן

1 מתכונים