Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק לתחתית העוגה ולפירורים:
3 חלמונים(החלק הצהוב)
2 כפות סוכר
2 וחצי כוסות קמח אוסם
1 חבילת מרגרינה

חומרים לתערובת הגבינה:
3 חלבונים(החלק הלבן)
1 כוס סוכר
2 גבינה 5%
2 שקיות סוכר וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב

1 תבנית מלבנית
1 תבנית חד פעמית

הכנת הבצק:
* לשים את כל החומרים לתערובת אחידה
* לוקחים 3/4 מהבצק ומשטחים על תבנית אפיה(אני משתמשת בפיירקס מלבנית-ראו תמונה)
1/4 הבצק הנוסף משטחים על תבנית חד פעמית(עבור הפירורים)
* מחממים תנור ל 180 מעלות
* מכניסים את 2 התבניות עם הבצק ואופים כ 15-20 דקות עד לקבלת צבע זהוב בהיר
* מוציאים מהתנור ומצננים

הכנת תערובת הגבינה:
* להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
* בקערה נפרדת שמים את 2 גבינות ה 5% + סוכר וניל ומערבבים
* מחברים יחד את 2 התערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה-שמים בצד
* בקערה מקציפים את השמנת מתוקה,פודינג וניל והחלב עד לקבלת קצפת
* מוסיפים לתערובת ששמנו בצד עד לקבלת תערובת אחידה

* שופכים את התערובת הסופית על הבצק האפוי שבתבנית
* מוציאים את הבצק מהתבנית החד פעמית(1/4 הנותר),מפוררים ומפזרים על התערובת מעל
בצורה אחידה
* מכניסים למקרר ל שעתיים ורק אז לחתוך

עוגת גבינה עם פירורים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים