Share with:


חלבי

אופן הכנה

חבילה וחצי של בישקוטים.
750 גבינה לבנה 5%
2 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל.
3כפות אבקת סוכר.
2 כפות נס קפה.
כף מחית וניל איכותי
חצי כוס מים רותחים
כוס חלב.

אופן הכנה:
תבנית 25/30
בקערת המיקסר שמים שמנת פודינג ואבקת סוכר ומחית וניל.
מקציפים 2 דקות.
מוסיפים את הגבינה לעוד דקה אחת בלבד.
שמים בערה את המים עם הנס קפה מערבבים מוסיפים את החלב.
טובלים את הבישקוטים. אחד אחד ומסדרים בתבנית שכבה.
יוצקים חצי מכמות הקרם.
מיישרים ומסדירים עוד שכבה של בישקוטים.
מורחים עוד שכבה של קרם. מיישרים. משאירים רבע מכמות הקרם לקישוט.
מקשטים לפי דמיונכם.
מפדרים קקאו מעל.

בהצלחה 🌹🌹🌹

עוגת גבינה עם בישקוטים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים