Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית
100 גרם חמאה קרה
2 חלמונים
1/2 כוס אבקת סוכר
1 אבקת אפייה

חומרים לעוגה
750 גרם גבינה לבנה9%
1 גבינה מסקרפונה
1/2 כוס סוכר
ועוד 1/2 כוס לחלבונים
1/4 כוס קמח
1/2 כוס קורנפלור
1 שמנת מתוקה 
1 כפית תמצית וניל
1 קופסת משמש גדולה שימורים

אופן ההכנה לתחתית
1) מכניסים את כל החומרים מיקסר עם סכין להב עד שהופך לפירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק רך וחלק

2) מרדדים לעיגול בעובי 2ס"מ לתבנית יורדת בקוטר 26 ס"מ
עושים חורים עם המזלג,
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום 
כ 15 דק

3) אופן הכנת המלית
מערבבים במהירות את הגבינות יחד עם החלמונים ומוסיפים את שאר הדברים

4) מקציפים את החלבונים עם 
1/2 כוס סוכר עד ליציבות אך לא קשה מדי, מקפלים את התערובת לתוך הגבינות בעדינות

5) מסננים את המשמש ומחלקים לחצי , את החצי הראשון חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לעוגה ושוב מערבבים בעדינות
שופכים את התערובת לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות
בקוטר 26 ס"מ
, החצי השני של המשמש חותכים לפלחים ומסדרים בעיגול על העוגה 

6) אופים בתנור שחומם מראש
ל180 מעלות כשעה ושמים תבנית מים רותחים בתחתית התנור

בהצלחה 

Jacqueline fadelon

עוגת גבינה עם גבינת מסקרפונה ומשמש
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים