750 גר' גבינה לבנה
כוס וחצי קמח תופח
כוס וחצי סוכר
כוס שמן
6 ביצים
חצי כוס אינסטנט פודינג וניל
קליפת לימון מגורדת מחצי לימון
לקרם שמנת:
2 גביעי שמנת חמוצה (200 גר' כל אחד)
6 כפות אבקת סוכר
לחמם תנור ל-180 ,מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר כ-2 דקות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ובהירה.מפסיקים ערבוב ומוסיפים את הקמח,אינסטנט וניל,שמן,קליפת לימון,גבינה
ומפעילים את המיקסר ל-2 דקות נוספות עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מעבירים לתבנית עגולה 26 ואופים כ-55דקות עד שמרכז העוגה יציב והעוגה זהובה אם זה לא הגיע למצב הזה אפו עוד כ-10 דקות נוספות.
לאחר שהעוגה התקררה מקציפים בעזרת מטרפה 2 מיכלי שמנת ואבקת סוכר ויוצקים על העוגה
ומעבירים למקרר