Share with:


חלבי

אופן הכנה

שבועות בפתח מצרפת לכן מתכון
עוגת גבינה

לשמן סיר ג'חנון 22
לשמן דפנות התבנית
לגזור עיגול נייר אפיה ולהניחו בתחתית הסיר.
לחמם תנור 250 מעלות
להניח על מסילה ראשונה מלמטה תבנית עם מים חמים.

תערובת גבינות:
להכניס לקערה גדולה
קילו גבינה 9% מסוננת
2 שמנת חמוצה
7 חלמונים
גרידת לימון
רבבע כוס סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל גדושות.
4 כפות קורנפלור גדושות.
לטרוף את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה חלקה.
7 חלבונים
כוס סוכר.(מי שאוהבת מתוק אפשר כוס וחצי)

להקציף חלבונים עד היווצרות קצף, לאחר מכן להוסיף בהדרגה את הסוכר תוך כדי הקצפה , לקצף יציב (לא נוקשה).
להכניס לקערת הגבינות 1/3 מהקצף ולערבב עם מטרפה לבלילה חלקה, שוב להוסיף עוד שליש קצף החלבונים בתנועות עטיפה.
להוסיף את השליש האחרון ולקפל בתנועות עטיפה.
לשפוך את התערובת לתוך התבנית.
לדפוק / להטיח את התבנית על השייש ליישור העוגה.
להניח את הסיר בתוך המים.
לאפות 10 דקות ב 220 מעלות
לאחר מכן לאפות ב 150 מעלות כשעתיים או עד שהעוגה אינה רוטטת.
לכבות תנור ולהשהות את העוגה בתנור שעה
#כל אחת והתנור שלה
להוציא את העוגה מהסיר/תבנית עד להתקררות מוחלטת, לאחר מכן להפוך על מגש.
בהצלחה!

https://www.instagram.com/p/CUaBDFZI4gp/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

מתכוןמתכון

עוגת גבינה הנסיכה בלבן_מתכון של כרמלה שמואל – מאסטר מתכונים
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים