Share with:


חלבי

אופן הכנה

✍🏻מצרכים למלית הגבינה :
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל
1/2 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
500 גרם גבינה לבנה 5% שומן
1 כפית קורנפלור.
ניתן להוסיף גרידת לימון למי שאוהבת מקפיץ ממש את הטעם.

👈🏼מקציפים את השמנת, סוכר ואינסטנט פודינג וניל כשהקציפה יציבה מוסיפים את הגבינות, שמנת וקורנפלור ומאחדים במהירות נמוכה.
✍🏻 מצרכים לבצק פריך:
1/2 כוס אבקת סוכר (60 גרם)
210 גרם קמח תופח אסם (1.5 כוסות
100 גרם חמאה קרה
1 חלמון וביצה L
מעט אבקת שקדים/ לא חייב


👈🏼מערבבים את החמאה והסוכר בעזרת וו גיטרה עד למרקם משחתי.
מוסיפים את הביצה והחלמון ומחצית מכמות הקמח התופח ומערבבים במהירות איטית ומוסיפים את יתרת הקמח עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה ( כי הבצק רך ולא נוח לרידוד )
מחלקים את הבצק ל 2 חלקים 1/4 לפירורי הבצק ו- 3/4 לתחתית העוגה.
את ה-3/4 מרדדים לעלה בקוטר התבנית את ה-1/4 מרדדים לעלה דק ואופים בתבנית במשך 15 דק’ בטמפ’ של 170 מעלות.
כשהבצק קר מוסיפים את בלילת הגבינות ומפזרים את הפרורים
מכניסים ללילה שלם במקרר.


בהצלחה❤️

מתכוןמתכון

עוגת גבינה פרורים נדירהההה🌹_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים