לפירורים:
100 גר חמאה קרה
1 כוס קמח
1/2 כוס קוקוס
3/4 כוס סוכר
הכנה:
מניחים את כל המצרכים בקערה, מפוררים עם הידיים עד שהתערובת הופכת לפירורים. שומרים במקרר.
לעוגה:
5 ביצים
1 כוס סוכר
2 כפות שמן
250גר גבינה לבנה5%
1 מיכל שמנת חמוצה9%
1 גבינת שמנת בטעם טבעי5%
2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
3/4 כוס קוקוס.
ציפוי:
1/2 כוס מייפל מהול ב1 כף מים חמים.
הכנה:
להקציף ביצים בשלמותם לקצף תפוח ובהיר. בהדרגה להוסיף, סוכר, שמן, גבינות ושמנת חמוצה. לאחד לבלילה חלקה.
בתנועת קיפול להוסיף חומרים יבשים לבלילת הגבינה ולאחד.
לשפוך את הבלילה לתבנית 24/26 מעל הבלילה לשפוך את הפירורים.
אפייה ב170 עד להזהבה.
לשפוך על העוגה החמה את נוזל המייפל המדולל….