Share with:


חלבי

אופן הכנה

מזל טוב אישה יקרה שלי עוגת שמנת פירורים לבקשתך 🎂🎂❤️❤️❤️

לבצק כוס וחצי קמח
100 גרם חמאה
1 ביצה
כפית מחוקה אבקת אפייה.
1 סוכר וניל
קורט מלח
2 כפות סוכר
כף גרדת לימון

למלית:
500 גרם שמנת מתוקה 38%.
2 גביעים שמנת חמוצה 15%.
80 גרם אינסטנט פודינג וניל.
כף גרדת לימון
חצי כוס סוכר
אופן הכנה:
במעבד מזון שמים קמח וחמאה.
מעבדים לפירורים.
מוסיפים את שאר החומרים עד קבלת בצק מגובש.
שליש מהבצק פותחים על תחתית התבנית מחוררים עם מזלג אופים 180 מעלות עד השחמה.
את שאר הבצק מרדדים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד השחמה.
מקררים מפוררים.

למלית:
מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג וסוכר עד קבלת קרם יציב מוסיפים את השמנת החמוצה מערבלים במהירות נמוכה את המלית עד קבלת קרם אחיד לדקה בלבד.
יוצקים לתבנית מיישרים את הקרם מפזרים את הפירורים מקררים שלוש שעות לפחות.

בהצלחה ❤️❤️🇮🇱🇮🇱

עוגת שמנת פירורים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים