לטבול פתי בר טבול בחלב ולסדר על תחתית המגש
בקערה לשים –
3 גבינה לבנה
1 שמנת חמוצה
1 שמנת נפוליאון לבנה
כך תמצית וניל
1 אינסטנד וניל
גרידת לימון שלם
כוס סוכר 150 גרם ( בהתאם למציאות הרצויה )
2 כפיות ג'לטין עם מים חמים במיקרו לדקה ולערבב היטב לחכות שיתקרר ולשים בתערובת גבינה .
להקציף 1 שמנת מתוקה ולערבב עם תערובת הגבינה בזהירות .
לשים את כל תערובת הגבינה על הפתי בר .
לרסק 12 פתי בר במעבד מזון לשים ולכסות שכבה מעל הגבינה .
להכניס להקפאה ולהפשיר עשרים דקות לפני הגשה .
5 דקות של עבודה ויש לכם עוגה נהדרת .