Share with:


חלבי

אופן הכנה

אחרי שתכינו את עוגת הגבינה הזו, לא תחליפו את המתכון לעולם. עוגת גבינה עשירה בטעמים, גבוהה ומרשימה והכי חשוב טעימה. עוגת גבינה יפה כזאת שמגישים עם קצפת ותותים, אין יותר טוב מזה.

מצרכים
6 ביצים מופרדות
750 גר' גבינה לבנה
2 שמנת חמוצה
כוס ורבע סוכר
3 כפות פודינג וניל
5 כפות קורנפלור
כף חמאה מומסת
מעט גרידה מלימון

להגשה
קצפת מוכנה
תותים טריים

הכנה
לחמם תנור ל- 170 מעלות.

להקציף חלבונים עם סוכר ובינתיים לערבב את הגבינה עם השמנת והחלמונים היטב.

להוסיף את החמאה ושוב לערבב.

להוסיף פודינג וניל, גרידת לימון וקורנפלור ולערבב לבלילה חלקה ללא "גושים".

להכניס לתנור ולאפות כשעה ורבע 170 מעלות.

לשים תבנית עם מים בתחתית התנור.

בסיום האפייה לפתוח מעט מעט את התנור ולהשאיר את העוגה בפנים להצטננות (כשעה).

להוציא את העוגה מהתנור ולקשט בקצפת ותותים טריים

עוגת גבינה אפויה עם קצפת ותותים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים