Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 גבינה לבנה 9% ..סה"כ 500 גרם
4 ביצים בינוניות מופרדות
4 כפות שטוחות קמח תפוחי אדמה או קורנפלור
חצי כוס סוכר
5 כפות שטוחות אינסטנט פודינג בטעם וניל
גביע שמנת חמוצה 9% שומן (200 מ"ל) או שני גביעי אשל/יוגורט

לציפוי:
קופסת קרטון (250 מ"ל) שמנת מתוקה 32% שומן .. יש אפשרות לשלב עם פודינג וניל.
1/3 כוס סוכר

תבנית קפיצית 24
עוגת גבינה ללא בצק
הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני של 160-180 מעלות (תלוי בתנור).
2. שמים בקערה את הגבינה, החלמונים, קמח תפוחי האדמה, 2/3 מכמות הסוכר, אינסטנט פודינג הוניל והשמנת, ומערבבים יחד.
3. מקציפים את החלבונים עם 1/3 מכמות הסוכר לקצף נוקשה, ומקפלים לתערובת הגבינה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית ואופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה או שקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
5. מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה, מכבים את התנור ומצננים את העוגה בתוכו כשדלת התנור פתוחה (מצננים היטב).
6. הכנת הציפוי:
מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר (יש אפשרות להקצפה עם פודינג וניל לפי הטעם) לקצפת יציבה, ומצפים את העוגה כשהיא קרה

עוגת גבינה ללא בצק
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים