Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
1 ורבע קופסא של עוגיות אוריאו שלמות. מונחות על תבנית 24/26 ביניהם שיברי עוגיות אוריאו.
יש לסדרם שלמות במעגל.

לעוגה
5 ביצים שלמות
1 ורבע כוס סוכר
1/2 כוס קמח
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
500 גר גבינה לבנה3%
1 קופסא גבינת שמנת 5%
1 שמנת חמוצה 9%
2 כפות גדושות ממרח טחינה בטעם שוקולד תוצרת אחווה

ציפוי
1 שמנת מתוקה
1 קופסא אינסטנט פודינג
1 כף גדושה ממרח טחינה בטעם שוקולד.

הכנה
להקציף ביצים שלמות לקצף תפוח ובהיר.
בהדרגה להוסיף, סוכר, קמח ואינסטנט פודינג.
בקערה נפרדת לערבב את כל סוגי הגבינות
לאחד בין תערובת הביצים לגבינות.
לשפוך 3/4 מהבלילה מעל עוגיות האוריאו השלמות.
לשארית הבלילה להוסיף ממרח טחינה בטעם שוקולד ולערבב.
לשפוך את הבלילה מעל הבלילה שבתבנית ולשיש.
אפייה בתנור קר. 160 כשעה.ולקרר.

ציפוי
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג לקצפת מעט רכה.להוסיף ממרח טחינה ולהמשיך להקציף לקצפת יציבה…

עוגת גבינה משוישת עם ממרח טחינה בטעם שוקולד
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים