Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית :

2 כוסות אגוזים טחונים ו2 כוסות פטיבר טחון כף סוכר ו100 חמאה מומסת , לערבב העל יחד ולרפד תחתית תבנית או רינג לבחירתכם.
להקפיא למספר דקות .
להקציף : להשרות בכוס חלב כף ג'לטין לערבב ולשים בצד . להקציף 2 שמנת מתוקה , 1 אינסטנט וניל 250 גבינה לבנה,1 גביע שמנת חמוצה, .ו20 טיפות תמצית וניל .
להמשיך לערבל במיקסר על דרגה נמוכה. לחמם 10 שניות במיקרו את הכוס חלב לערבב היטב ובזרם דק לשפוך לקצפת .
להוציא את הרינג מהמקפיא ולשים מסביב שקף.
להצמיד לשקף :מנגו , אפרסק או כל פרי שאוהבים. לשפוך את הקרם לרינג .את הבצק מלמעלה ניתן להכין :מכוס קמח, חצי חמאה, חצי כוס אבקת סוכר, וחלמון אחד.
להכין בצק לאפות לפורר ולקשט . ( העוגה טעימה גם בלי הבצק)..להקפיא למספר שעות להתייצבות

עוגת גבינה קרה ללא אפיה ברינג
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים