מבחר מאפים ותבשילים – להזמנות : כנסו ל: המטבח של מרוש׳קה
אני ממש אוהבת אותה ומכינה אותה לעיתים קרובות
אופן ההכנה :
לבסיס -תבנית בגודל 24-26
250 גרם עוגיות טחונות,
אני משתמשת בפתי בר או בעוגיות לוטוס.
להוסיף 100 גרם חמאה מומסת על העוגיות המפוררות ולערבב.
להדק היטב בתבנית טיפה משומנת.
לקרם גבינה :
להקציף 2 שמנת מתוקה (500 מ״ל)
להוסיף חצי כוס סוכר ואינסטנג פודינג וניל.
להוסיף 2 קופסאות גבינה לבנה 5% או 9% ,
(500 גרם)
לערבב ולשפוך מעל העוגיות.
לפזר למעלה פצפוצי שוקולד, או כל מה שאוהבים ולמקרר ללילה
עוגה נפלאה
תענוג, מרוש׳קה 🍰🍰