Share with:


חלבי

אופן הכנה

לתחתית העוגה:שרוול ביסקוויטים שוקולד.
150 גרם חמאה.
כף קקאו
כף סוכר.
לטחון את הביסקוויטים
להוסיף את החמאה מעט רכה.
את הקקאו והסוכר ולערבב.
להדק בתבנית עגולה ולאפות 8 דקות.
לבלילה
5 ביצים L.
גבינה לבנה 500 גרם.
שמנת חמוצה 200 גרם
200 גרם שוקולד מריר
שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל.
4 כפות קורנפלור.
2 כפות קקאו
כוס סוכר( אני השתמשתי בסוכר חום).
להמיס שוקולד מריר ושמנת מתוקה במיקרו בכמה פולסים קצרים עד שימס.
להכניס שאר החומרים למיקסר לנוסיף בהדרגה ביצים ולהמשיך לערבל.
להוסיף את השוקולד המומס.
להוציא בינתיים את תחתית הביסקוויטים מהתנור ולצנן מעט.
לצקת את הבלילה לתוך התבנית לאפות 60 דקות בחום 150 מעלות.
עד שדפנות העוגה נאפות והאמצע מעט רוטט.
לכבות תנור להשאיר דלת התנור מעט פתוח
ולתת לעוגה להתקרר בתנור.
להקציף שמנת מתוקה עם 4 אבקת סוכר לקצף יציב ולהוסיף כף קקאו
ולזלף

עוגת גבינה שמנת שוקולד_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים