Share with:


חלבי

אופן הכנה

שש ביצים שלמות
כפית תמצית וניל
כף אינסטנט פודינג
שלוש כפות שמן
‏כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
שני כפות קקאו
שני כפות מים חמים
3/4 כוס סוכר

קרם לעוגה,
‏שני כפיות ריבת חלב
‏500 ‏גרים שמנת מתוקה ‏
חבילת אינסטנט פודינג וניל
כפית נס קפה
חצי כוס חלב

לציפוי העוגה,
‏כוס שמנת מתוקה ,200 גרם ‏שוקולד מריר,

ההכנה,
‏בקערת את המיקסר להקציף ביצים שלמות ,להוסיף סוכר ,תמצית וניל ,להקציף קצף יציב ,להוסיף שמן ‏,אינסטנט פודינג וניל ‏,קמח ,אבקת אפייה ‏לשמן שתי תבניות מספר 24 לחלק את הבלילה לשניים , באחת להוסיף שני כפות קקאו ‏מערובב ‏עם שני כפות מים חמים לערבב ובתנועת קיפול ‏
לצקת לתבנית, ‏‏את שני התבניות,
‏הבלילה הלבנה
והחומה, ‏לאפות ‏בחום170 ‏מעלות18,20 ‏דקות בדוק כל אחד והתנור שלה
‏כשהעוגות מוכנות לצנן טוב טוב ,להכין קרם להקציף שמנת מתוקה ‏אם אינסטנט פודינג וניל כפית סוכר ,חצי כוס חלב, שני כפות ריבת חלב ,כפית נס קפה ,להקציף לקרם יציב ‏לימרוך ‏על ‏העוגה קודם כל השכבה החומה קצפת שיכבה לבנה ושוב קצפת ועוד שיכבה לבנה לצפות את העוגה בקרם ‏להכין גנאש ‏שמנת ‏מתוקה 200 גרם שוקולד ‏לחכות שהתקרר ‏לצקת על העוגה ‏לקשת כיד המלך ,

עוגת שוקולד וניל קרם נס קפה ריבת חלב גנאש
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים