Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חומרים:
6 ביצים L
1.5 כוסות סוכר
1 כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח
1/2 כוס קקאו
1/4 כוס אבקת שוקולית
1 כף תמצית וניל/סוכר וניל

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים, להוסיף את הסוכר, החלמונים והשמן בהדרגה עד לקבלת קצף גבוהה.
בקערה נפרדת לנפות את החומרים היבשים ..להאט את מהירות המיקסר.. . ולהוסיף לבלילה….עם כוס המים החמים…
הנפח יורד מעט. .זה בסדר ,רצוי לערבב ידני.
לשמן תבנית 26 /סיר פלא…
לאפות בחום 170 ..אפייה רגילה (לא טורבו)…להניח בשורה התחתונה בתנור

לציפוי:
100 שוקולד
1 שמנת להקצפת
**** לבשל בסיר קטן באש נמוכה עד המסת השוקולד .


ציפוי נוסף לבחירה:
100 שוקולד
4 כפות מים (בערך)
1 כפית קקאו
1 כפית נס קפה
1 כפית תמצית רום
20 גר מרגרינה /חמאה/3 כפות שמן.

לבשל בסיר קטן על אש נמוכה עד המסת השוקולד.
**** רצוי לחורר את העוגה בעזרת מזלג לפני מריחת השוקולד.
בהצלחה !!!🌷🌷

עוגת טורט שוקולד גבוהה 🌷🌷🌷_מתכון של תהילה גיל
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

219 מתכונים