כוס חד פעמי שתיה קרה ,
6ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן,
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס שוקולית,
כוס אגזים טחון
אחד אפיה ,
אחד סוכר וניל
שתים וחצי כוסת קמח ,
קורט מלח
כוס מים חמים,
כוס מים קרים,
גנאש,
כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם קורט מלח לקצב יציב להוסיף חצי כוס סוכר סוכר ,וניל בהדרגה בקערה נפרדת להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר להוסיף שמן אגוזים לערבב חצי כוס קקאו חצי כוס שוקולית עם כוס מים חמים וכוס מים קרים נוסיף חצי מהכמות לחלמונים שליש קמח עם אבקת אפייה ושוב קקאו נערבב טוב שהקמח נטמן נתקפל פנימה את קצף החלבונים
נשמן תבנית מספר 26נאפה את העוגה על חום 180 מעלות 60 .70 דקות בדוק כל אחת והתנור שלה כשהעוגה מוכנה לצנן טוב טוב להכין גנאש לשפוך על העוגה מעל לפזר אגוזים לקישוט ולהנות מעוגה טעימה ברמות ספוג אוורירית אי אפשר להסביר אלא רק לטעום