Share with:


חלבי

אופן הכנה

כוס חד פעמי שתיה קרה ,
6ביצים L
‏כוס סוכר
כוס שמן,
1/2 כוס ‏קקאו
1/2 כוס ‏שוקולית,
כוס אגזים טחון
אחד אפיה ,
אחד סוכר וניל
שתים וחצי כוסת קמח ,
קורט מלח
כוס מים חמים,
כוס מים קרים,

גנאש,
כוס שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד ‏מריר

אופן ההכנה
‏להפריד ביצים להקציף חלבונים עם קורט מלח לקצב יציב להוסיף חצי כוס סוכר סוכר ‏ ,וניל ‏בהדרגה בקערה נפרדת ‏להקציף ‏חלמונים ‏עם חצי כוס סוכר ‏להוסיף שמן אגוזים ‏לערבב חצי כוס קקאו חצי כוס שוקולית עם כוס מים חמים וכוס מים קרים ‏נוסיף חצי ‏מהכמות לחלמונים ‏שליש קמח עם אבקת אפייה ושוב קקאו ‏נערבב ‏ ‏טוב שהקמח נטמן נתקפל פנימה את קצף החלבונים
‏נשמן ‏תבנית מספר 26נאפה את העוגה על חום 180 מעלות 60 .70 דקות ‏בדוק כל אחת והתנור שלה ‏‏כשהעוגה מוכנה לצנן טוב טוב להכין גנאש ‏לשפוך על העוגה מעל לפזר אגוזים לקישוט ולהנות מעוגה ‏טעימה ברמות ספוג אוורירית ‏אי אפשר להסביר אלא רק לטעום ‏

עוגת שוקולד אגוזים גאנש_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים