Share with:


חלבי

אופן הכנה

רכיבים:
חבילת עוגיות לוטוס
50 גרם חמאה מומסת
שוקולד לבן אחד שלם
2 כפות גדושות ממרח חלבה
2 שמנת מתוקה
כפית וחצי ג׳לטין מומס ב2
כפות חלב.
מעט חלב
2 כפות ממרח לוטוס

הכנה :
מרסקים את עוגיות הלוטוס לפרורים ומערבבים עם החמאה המומסת, מרפדים תחתית של תבנית 26. מקפיאים. ממיסים שוקולד לבן וממרח חלבה עם חצי מיכל שמנת מתוקה במיקרו ומערבבים היטב עד המסה. מוסיפים את הג׳לטין המומס.
במקביל מקציפים שמנת וחצי במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה ומקפלים לתוכה את השוקולד חלבה המומס. שופכים על התחתית ומקפיאים שוב.
ממיסים ממרח לוטוס עם מעט חלב ומערבבים עד שנוצר ממרח במרקם מעט נוזלי שניתן לשפוך מעל המוס .
מחכים שיתקרר ושופכים מעל המוס .
מקשטים ומקפיאים שוב. לאחר שהעוגה קרה ויציבה ניתן להעביר למקרר

 

מוס שוקולד לבן וחלבה על מצע עוגיות לוטוס בציפוי קרם לוטוס נוזלי
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים