Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים …
4 ביצים גודל L שלמות
כוס וחצי סוכר +שקית 1 סוכר וניל
קורט מלח
כוס 1 שמן
מיכל 1 שמנת מתוקה
כפית 1 תמצית וניל
כפית 1 ליקר שוקולד (לא חובה)
כף 1 קורנופלור מנופה גדוש
3/4 כוס קקאו מנופה
כף שוקולית גדושה מנופה
2 כוסות קמח תופח מנופה
1/2 כוס מים רתוחים
הכנה ..
את הביצים , הסוכר ,סוכר וניל ,מלח
להקציף לקצף תפוח ובהיר
להכניס תמצית וניל לערבל באיטי
להכניס בזרם דק שמן , שמנת מתוקה , ליקר שוקולד
לערבל באיטי
להכניס קורנופלור לכמה שניות לערבל
ומיד את הקמח יחד עם הקקאו , ו שוקולית לערבל רק עד לאיחוד!!!
להכניס מים רתוחים לערבל כמה שניות
ועם לקקן לקפל כמה שפחות
להכניס לתנור שחומם מראש ל170 מעלות
לתבניות משומנות או קאפקסים
את הקאפקסים יש להוציא ראשונים
לבדוק עם קיסם שיבש
לאחר מכן את האינגליש קייק להוציא לא ליבש!!!!
להכין גנאש מ200 גרם שוקולד חלב
וחצי מיכל שמנת מתוקה
את השמנת להרתיח היטב
לכבות גז , לשים שוקולד לא לערבב כמה שניות
ואז ערבבו הכניסו ליקר שוקולד כפית 1
ועירבוב קטן
שהתבניות יוצאות מהתנור שימו גנאש יפה על כול העוגה
ולאחר כעשר דקות מירחו שוב מהגנאש לאטימות יפה
קשטו בסוכריות כאוות נפשכם
מחר יום שישי תכינו ותעלו את העוגות לקראת שבת
אשמח לראות איך יצא לכם

מתכוןמתכון