Share with:


חלבי

אופן הכנה

החומרים:
5 ביצים
.1 כוס סוכר
.1 סוכר וניל
.150 גרם חמאה
.150 גרם שוקולד מריר
.2 כוסות קמח תופח/ 1 אבקת אפייה
.1 כוס קוקוס
.3 כפות קקאו
.3/4 כוס מלית דובדובן כהה
. 1 יוגורט 200

ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
.1 שמנת מתוקה
. 1 כף ליקר שוקולד

הכנה:

מקציפים ביצים, סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח.תוך כדי הקצפה מוסיפים יוגורט ושוקולד וחמאה שהומסו במיקרו וקוררו.לתערובת אחידה.בהדרגה להוסיף חומרים יבשים, לאחד לבלילה אחידה. ואק בסוף להוסיף את מלית הדובדובן ושוב לאחד.לאפות בצבנית 26.180. עד לקסם מעט לח( לא לייבש).ולקרר. במיקרו להמיס שוקולד ושמנת להוסיף ליקר. לצנן ולצפות באופן אחיד.לשמור במקרר

עוגת דובדובנים, שוקולד וקוקוס
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים