4 כוסות קמח
כף שמרים
2 כפות סוכר
כוס חלב פושר(אפשר מים פושרים).
50 גרם חמאה מומסת(ניתן גם שמן)
ביצה
בקערה להניח כוס חלב עם השמרים ל10 דקות להוסיף סוכר קמח חמאה ושאר החומרים וללוש 10 דקות להניח להתפחה שעה.
שוב ללוש לחלק את הבצק ל2 לרדד כל חלק לריבוע ישר, לפזר קקאו סוכר וקינמון בנדיבות.
לגלגל לרולדה
להצמיד את שתי הרולדות ולגלגל לחבל
לשמן תבנית להניח בתבנית שוב להתפחה
למרוח ביצה וסומסום
ולאפות 45 דקות
חום 180