Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

1 ק"ג קמח לחם של נפלאות (זו רק המלצה)
2 כפות שמרים
250 חמאה חתוכה לקוביות טמפרתות החדר .אפשר מחמאה / נטורינה
חצי כוס סוכר
חצי כפית מלח
4 ביצים
רבע כוס שמן
כוס וחצי מים פושרים .
גרדת לימון מלימון אחד
2 סוכר וניל
ממרח שוקולד השחר פרווה
מלית תפו"ע לרולדה אחת:
מגרדים 2 תפו"ע.
2 כפות סוכר חום
כף אינסטנט פודינג
חצי כף קינמון.
10 פתי בר גרוס
50 גרם חמאה.
לערבב הכול ולמלא את הבצק

*אופן הכנה :
מערבבים שמרים עם כוס מים וסוכר מניחים בצד למשך 10 דקות .
בקערת המיקסר שמים קמח ביצים סוכר וניל וגרדת לימון סוכר וניל שמן ומלח
מערבבים 1 דקה מוסיפים את השמרים ואת שאר המים .ממשיכים ללוש את הבצק עוד 4 דקות ומוסיפים בהדרגה את החמאה עד קבלת בצק רך וקצת דביק עם צריך מוסיפים עוד כף קמח .
מגבשים את הבצק בידיים לכדור .מתפיחים שעה .
מחלקים את הבצק ל4 פותחים לעובי חצי סנטימטר מורחים שוקולד .מגלגלים עושים צמה משני רצועות .מתפיחים לעוד שעה מורחים ביצה .אופים 180 מעלות עד הזהבה .
מורחים סירופ .2כוסות סוכר וכוס וחצי מים עם חצי לימון .בהצלחה 🌹🌹אמאלההההההההה🔥🔥🔥🔥

שמרים שוקולד_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים