1 ק״ג קמח
2 כפות גדושות שמרים יבשים
1.5 כוסות מים פושרים
200 גר׳ מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כוס שמן
ההכנה:
בקערת מיקסר מערבבת את כל החומרים חוץ מהקמח כ- 2 דקות ואז מוסיפה את הקמח בהדרגה ולשה כ- 8 דקות.
מתפיחה שעה, אחרי שעה לחלק את הבצק ל- 5 כדורים ולהתפיח שוב עוד חצי שעה.
לרדד ולמלא במה שרוצים אני מילאתי עם ממרח שוקולד שחר פרווה.
ולהתפיח שוב עוד חצי שעה.
לאפות ב- 180 מעלות 40 דקות לא בטורבו.
להבריש בסירופ מיד כשמוציאים מהתנור.
סירופ:
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מעט תמצית וניל
מעט לימון
לבשל רבע שעה על הגז
אחרי שהסירופ התקרר הברשתי שוב בנאפג׳ ופיזרתי גבישי סוכר