Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק״ג קמח
2 כפות גדושות שמרים יבשים
1.5 כוסות מים פושרים
200 גר׳ מרגרינה רכה
1 כוס סוכר
3 ביצים
1/2 כוס שמן

ההכנה:
בקערת מיקסר מערבבת את כל החומרים חוץ מהקמח כ- 2 דקות ואז מוסיפה את הקמח בהדרגה ולשה כ- 8 דקות.
מתפיחה שעה, אחרי שעה לחלק את הבצק ל- 5 כדורים ולהתפיח שוב עוד חצי שעה.
לרדד ולמלא במה שרוצים אני מילאתי עם ממרח שוקולד שחר פרווה.
ולהתפיח שוב עוד חצי שעה.
לאפות ב- 180 מעלות 40 דקות לא בטורבו.

להבריש בסירופ מיד כשמוציאים מהתנור.

סירופ:
2 כוסות מים
2 כוסות סוכר
מעט תמצית וניל
מעט לימון
לבשל רבע שעה על הגז

אחרי שהסירופ התקרר הברשתי שוב בנאפג׳ ופיזרתי גבישי סוכר

עוגות שמרים פרווה
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים