Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

לבצק:
1 קילו קמח לעוגיות
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס שמן.
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל.
2 ביצים
מים( בערך 2 כוסות)

למילוי:
מה שאוהבים, אני מרחתי ממרח נוטלה וקינמון.

לציפוי;
1 ביצה מעורבבת עם קורט מלח.
אחרי האפייה לצפות:
1/2 כוס סירופ מייפל מדולל עם 1 כף מים חמים.

הכנה:
לקערת המיקסר לנפות קמח, להוסיף בהדרגה את שאר החומרים פרט למים.
את המים נוסיף בהדרגה עד לקבלת בצק רך.
להתפיח עד להכפלת הנפח.
לחלק ל8 כדורים.
כל כדור לפתוח לעיגול, למרוח מילוי ולגלגל לרולדה. כל 2 רולדות לגלגל לבורג.
להניח בתבניות ולהשאיר להתפחה.
למרוח בביצה ולאפות ב180 טורבו עד להזהבה.
בעודם חמים לצפות במייפל מדולל ולטרוף.מאותו בצק ניתן להכין רוגלך,וכל צורה שתרצו,למרוח נוטלה,שערות חלווה וקינמון,למרוח ביצה ולתנור,ביציאה מהתנור לזגג במייפל

עוגות שמרים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים