Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

לעוגה👌👌👌👌
250 גר שוקולד מריר
150 גר מחמאה/חמאה
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים/חלב
2 כוסות שקד לבן טחון
3 כפות קוקוס(לא חובה)
1 כף אבקת אפייה

ציפוי👌👌👌👌
1 מיכל שמנת מתוקה/ריץ
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס מים קרים/חלב

לגאנש👌👌👌👌
100 גר שוקולד מריר
מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה/ריץ

הכנה👌👌👌👌
ממיסים במיקרו שוקולד ומחמאה,מערבבים לקבלת תערובת נוזלית אחידה.
מקציפים חלבונים,בהדרגה מוסיפים סוכר לקבלת קצף יציב
מקפלים את הקצף לתערובת השוקולד ומוסיפים,חלמונים,שקדים מיץ תפוזים ואבקת אפייה,מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבנית 24/26משומנת.
אופים ב170 עד לקבלת קיסם מעט לח ולקרר.
להקציף את כל מרכיבי הציפוי ולמרוח את העוגה,להשאיר להתייצבות במקרר כרבע שעה.
מעל הקצפת לשפוך בצורה אחידה את הגאנש.
לקשט כיד הדמיון

עוגה שמתאימה לפסח
באהבה/אורנה ועלני♥️♥️♥️♥️♥️

עוגת שוקולד ושקדים בציפוי קצפת וגאנש פרווה ללא גלוטן (כשרה לפסח)
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים