Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס סוכר חום דמררה
רבע כוס סוכר לבן
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
כוס וחצי קמח תופח מנופה
חצי כוס שקדים טחונים
2 תפוחים חמוצים חתוכים לריבועים קטנים
2 יוגורט ביו 3/%/לפרווה כוס מיץ תפוזים
גרידת לימון
כפית תמצית וניל איכותית
כף קינמון
להקציף ביצים סוכר סוכר וניל לקצף תפוח ובהיר כ5דק
להנמיך את המקסר לזלף את השמן
בקערה להוסיף את כל החומרים היבשים
להוסיף לסרוגין יבשים מיץ או יוגורט לעצור לערבב עם מרית ולהוסיף את קוביות התפוחים לערבב היטב
תבנית קפיצית או רינג 24
לשמן
לפרוס תפוח קלוף לחתוך לרבע
להניח בתחתית התבנית לפזר מעל סוכר וניל אחד
כף סוכר חום
לשפוך את את התערובת מעל
לאפות בתנור שחומם מראש
170 מע' 50-55 דק לבדוק עם קיסם שהעוגה מוכנה לא לייבש אותה
להוציא מהתנור לעטוף בנילון נצמד לקרר ולהפוך על מגש
למרוח על העוגה גלוקוז לקבלת ברק לתפוחים או כף ריבה עם כף מים חמים
ואפשר לסנן מעל אבקת סוכר
בהצלחה 💕🙏
אפשר להוסיף אגוזי פקאן או מלך קצוצים

מתכוןמתכון

עוגת תפוחים קינמון ושקדים 🍎🍏_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים