Share with:


פרווה

אופן הכנה

גם אתם אוהבים תפוחים?🍏🍎
זאת העוגה בול בשבילכם,
אפו ותהנו❤️
חממו תנור 180 מעלות,חום עליון תחתון,(
קוו למעלה קוו למטה)
תבנית בגודל 24
תבנית מאורכת עמוקה,
לעוגה👇
ארבע ביצים שלמות טמפרטורת החדר
כוס סוכר
תמצית וניל כפית
כוס קמח ועוד 2 כפות קמח מנופה
שקיק אבקת אפיה
ככף קינמון,אפשר כפית קינמון,את זה מוסיפים לבלילה העוגה.
אני השתמשתי בחמש תפוחים מהזן המתוק,
מקולפים נקיים מגרעינים חתוכים לקוביות
אתם יכולים להשמש בארבע תפוחים,
אז👇
את התפוחים החתוכים הניחו בקערה ,הוסיפו שפריץ של לימון ,כ2 כפות סוכר חום ,קינמון קצת פחות מכף לערבב היטב להניח בצד,
בקערה 2
4 ביצים בטמפרטורת החדר,
כוס סוכר הורדתי שלוש כפות סוכר מכמות הסוכר,
להקציף היטב,להוסיף חצי כוס שמן,להמשיך לערבב,תוך כדיי ערבוב להוסיף את הקמח אבקת האפיה,והקינמון,
להפסיק את העירבוב,להוסיף את התפוחים שהנחנו בצד,להוסיף לבלילה ולערבב עד לאיחוד,להמנע מעירבוב יתר,.ליצוק לתבנית ,
מעל הבלילה שבתבנית לפזר אגוזי מלך ,בכמות של חופן שריסקנו גס עם היד,
זמן אפיה כארבעים ומש דקות.כל תנור מתנהג אחרת.
בסיום שהעוגה חמימה פדרו באבקת סוכר
🇮🇱🙏

מתכוןמתכון