Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון של ענבל גרשון

מצרכים: חבילת עלי פילו
450 גרם אגוזים
אני ערבבתי שקדים,אגוזי מלך,אגוזי לוז,שקדים,ופקאן טחנתי טחינה גסה
3 כפות סוכר+3 כפות פירורי לחם+ו2 כפיות קינמון לערבב
100 גרם שמן קנולה

סירופ:
כוס סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון לקלף לימון אחד בצורת עלה לשים בסיר עם הסוכר והמים להביא לרתיחה להנמיך
לבשל 10 דקות

לשמן את תבנית פיירקס לשים עלה לשמן לפזר מהתערובת ככה לעשות בקול עלה ארבע עלים לפזר חצי מכמות האגוזים על זה עוד שלושה עלים אותו דבר משמנים כל עלה מפזרים מהתערובת של פרורי לחם מוסיפים את חצי הכמות של אגוזים שנשארה שמים מעל עוד עלה משמנים ב100 מ"ל שמן חותכים שטי וערב מכניסים לאפייה לחצי שעה על 180 מעלות מוציאים שופכים את הסירופ אני פזרתי למעלה קצת תערובת אגוזים שקצצתי יותר דק בהצלחה בתאבון!!

מתכוןמתכון

בקלוואה לכבוד חג מתן תורה_מתכון של ענבל גרשון ע"י דייויד ביטון- מאסטר מתכונים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים