Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
2 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קקאו
אחד וחצי כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה
רבע כוס שמן
רבע כפית מלח
100 גרם שוקולד ציפס'
אבקת סוכר לגילגול

הכנה :
אופן ההכנה מחממים תנור ל-180 מעלות בקערה מערבבים את הביצים הסוכר הקקאו והשמן ועם מטרפה מערבבים את הכל יחד עד שנוצרת תערובת חלקה לאחר מכן מנפים את האבקת האפייה הקמח והמלח ובעדינות לשים את הבצק מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים הכל יחד אפ התערובת דביקה מוסיפים מידי פעם קמח לא הרבה ממש קצת נותנים לבצק לנוח במקרר כ-10 דקות מרפדים תבנית עם נייר אפייה קורצים עיגולים בגודל אגוז מגלגלים באבקת סוכר ומניחים בתבנית מכניסים לאפייה 10 דקות בדיוק ומוציאים לא נוגעים עד שהן מתקררות ומתייצבות לאחר מכן לא תפסיקו לזלול מילה שלי אצלי הן חוסלו כבר באותו הרגע שהן יצאו מהתנור

עוגיות מושלגות נהדרות
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים