Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון :
לבצק
500 גרם קמח
300 מיל מים
כפית מלח
כפית אבקת אפיה
3 כפות שמן
100 גרם חמאה
קורנפלור

למילוי :
300 גרם אגוזים / שקדים /בוטנים .לפי בחירתכם .
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן
חצי כוס אבקת סוכר
אופן הכנה של המילוי .
מטגנים עם 4 כפות שמן את האגוזים עד השמחה. טחונים מוסיפים את התבלינים והסוכר ומערבבים

אופן הכנה :
מערבבים את חומרי הבצק מוסיפים מים לעט לעט עד שנוצר בצק רך ונעים .עוטפים את הבצק בנילון למשך שעתיים.
חותכים לארבע. יוצרים כדורים משמנים עוטפים שוב למנוחה של חצי שעה
לאחר מכן פותחים כדור אחד הכי דק שאפשר .מורחים חמאה ומפזרים מעט קורנפלור על הבצק .מקפלים משמול למרכז ומיאמין למרכז ומלמטה לארבע למעלה .
לוקחים עוד כדור בצק ופותחים אותו הדבר ומורחים חמאה ומפזרים קורנפלור מניחים את הראשון שפתחנו במרכז הבצק ומקפלים משמול למרכז ומיאמין למרכז ומלמטה למעלה ..ככה עושים עם שני הכדורים הנותרים .
מנוחה של חצי שעה .
פותחים את הבצק הכי דק שאפשר.
מפזרים בשורה לכל האורך ומקפלים לרולדה שני קיפולים מסדרים בתבנית .מורחים חמאה .אופים 190 מעלות עד צבע חום יפה .יוצקים דבש מעל

.בהצלחה 🙏🙏

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-651

מתכוןמתכון

בקלאווה בסגנון אחר טעם גן עדן 🔥🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

256 מתכונים