Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

מצרכים :
בצק עלים
ריבת תפוחים
אבקת סוכר
אופן ההכנה :
הכי פשוט חותכים בצק עלים לריבועים מניחים כפית גדושה ריבת תפוחים
חותכים רצועות דקות ומצמידים היטב בצורת אלכסון
אופים בחום 180 מעלות עד להזהבה .
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה
לריבת התפוחים

מצרכים :
6 תפוחים מקולפים חתוכים לקוביות קטנות
4 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
אופן ההכנה :
את כל המצרכים מכניסים לתוך סיר עם תחתית עבה
ומבשלים על אש גבוהה וכל הזמן מערבבים על לצמצום רוב הנוזלים עד שמתקבלת לנו ריבה !
כמה מתוק כמה טעים 😜

מתכוןמתכון

קינוח חגיגי במילוי תפוחים_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים