Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים
1 ק״ג סוכר
כוס
מים
מעט מיץ מלימון טרי ( חצי לימון קטן)
חלבון
כפית גלוקוזה

מבשלים את הסוכר עם המים, כשהסוכר נמס מוסיפים את מיץ הלימון וממשיכים לבשל עד שהסירופ צמיגי (כחצי שעה)
מוסיפים את הגלוקוזה ומבשלים עוד 5 דקות ומניחים לזה להתקרר מעט ( כחצי שעה)

בקערת מיקסר מקציפים את החלבון עם כף סוכר עד לקבלת קצף יציב עד כמה שניתן ומתחילים לזלף לתוך הקערה את הסירופ סוכר לאט עד שהקצף מאוד קשה

יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים