4 תפוחים ירוקים או אדומים
חבילה בצק פילס או חבילה בצק עלים
כוס סוכר
כף קינמון
50 גרם חמאה
מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה:
לחתוך את התפוחים לחצי ואז לפרוסות דקות להשרות במיץ לימון
לרדד את הבצק (בצק פילו אין צורך לרדד)
למרוח חמאה מומסת ומעל את הסוכר עם הקינמון
חותכים את הבצק לרצועות של שלושה סנטימטר מניחים את חצאי התפוחים עם הצד הלא קלוף כלפי חוץ
מגלגלים ומניחים על התבנית אופים עד להשחמה לפזר אבקת סוכר
אפשר להיעזר עם ההוראות שבתמונה,הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/
הדף שלי: https://www.facebook.com/
אנט זנו