Share with:


חלבי

אופן הכנה

250 גר ביסקוויטים כתושים לפירורים גסים
חצי כוס חלב
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
8 קוביות שוקולד מריר
3 כפות מלאות של אבקת קקאו

מכניסים לקערה את קוביות השוקולד והחמאה וממיסים אותם במיקרוגל (לא לבשל) .כמה שניות.מוציאים את הקערה ומערבבים לקרם חלק.לערבב עים מרית או כף
שופכים לקערה נפרדת את אבקת הקקאו והסוכר ושופכים לשם מעט מים רותחים על מנת להמיס את הסוכר. שופכים לקערת השוקולד חצי כוס חלב ביחד עם אבקת הקקאו והסוכר.
מפוררים את הביסקוויטים בפטיש שניצל בתוך.שקית.או מעבד מזון
ומוסיפים אותם לקערת הבלילה תוך כדי עירבוב. .
אני שמה במקרר לגיבוש העיסה.רבע שעה .ליצור כדורים לגלגל סוכריות או קוקוס או ללא ציפוי😋