Share with:


חלבי

אופן הכנה

הקינוח הכי מיתולוגי לפסח
מתכון לפבלובה❤
שלא תטעו ההכנה היא סופר קלה!!
יש סרטון בפוסט הקודם באינסטגרם
רק להקפיד על הכללים.
השוס!!
אפשר למלא ולקשט
ב ה כ ל 🍒🍓🍍🥝🥭
פירות טריים
פירות אקזוטים,
פירות משומרים
פירות קפואים.
כל הצבעים וכל הטעמים
והוואו יום למחרת היא פי מיליון יותר טעימה!!
מתכון לפבלובה עם קצפת ופירות:

מצרכים:
4 חלבונים
1/2 1 כוסות סוכר
1 גרידת מחצי לימון
1 כף קורנפלור
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
2 שקיות סוכר וניל
1 גבינה מסקרפונה 250 מ"ל
לעיטור: פירות יער, דובדבנים, אוכמניות,תותים…

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-100 מעלות.
  2. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  3. מוסיפים כף קורנפלור ואת גרידת הלימון
  4. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב.
  5. משחקי זילוף מזלפים תחתית ויוצרים דפנות לקבלת קעריות למילוי.
    מורידים ואופים בחום נמוך 90 מעלות כשעה וחצי.
    כשמרנגים מוכנים, מוציאים ומקררים.
    בנתיים מכינים את הקצפת עם המסקרפונה והסוכר, מזלפים לתוך המרנגים מקשטים בפירות ומגישים.
  1. ותבואו לבקר גם באינסטגרם
    https://www.instagram.com/netamulasofer_chocolatier/

לקבוצת המתכונים שלי : https://www.facebook.com/netachocolate4u