Share with:


פרווה

אופן הכנה

חג שבועות שמח ובע"ה נעבור הכל בשלום.
בדיוק נפילה לידנו. ה' יעזור ויציל את כולם ( מבצע שומר החומות – יוני 2021 )
הבצק-
1 ק"ג קמח
כף מלח
כף שמרים
כף סוכר
חצי כוס שמן
2 עד 2 וחצי כוסות מים פושרים.
ללוש בצק מכל החומרים
מים בהדרגה להוסיף.
בצק רך ונעים.
התפחה שעה.
להוריד נפח.
לקחת קערה עטופה בנייר כסף
לשמן הייטב
לחתוך את הבצק לרצועות
ולהניח שתי וערב וככה על כל הקערה.
אופה בחום של 200 מעלות
עד להזהבה.
להוציא לתת להתקרר
להוציא את הקערה
ולאפות מעט בפנים.

סלסלת לחם לשבועות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים