Share with:


פרווה

אופן הכנה

מידה בכוס חד פ.חם
1 נטורינה/מרגרינה
11/2 כוס מים רותחים
רבע כפית מלח
קמח לפי הצורך בערך 6 עד 7 כוסות קמח
ההכנה;
להמיס את הנטורינה והמים ומלח על הגז להוסיף קמח לפי הצורך עד לקבלת בצק נוח לרידוד
לחלק ל – 4 חלקים .לרדד לעלה דק
לחתוך לריבועים ולחרוץ 6-8 פסים שיהיו מחוברים ליצור צורה
לטגן בשמן עמוק
ולטבול בסירופ חם

לסירופ ;
3 כוסות סוכר
3'שקיות סוכר וניל
2 כוסות מים
חצי כפית מיץ לימון
להרתיח את כל מרכיבי הסירופ 15 דקות על אש גבוהה

בברכת שנה מתוקה אסתי 🫶

שבקיה בדבש 🍯_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים