Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

2 קרם קוקוס
250 מ"ל שמנת צימחית / מתוקה לחלבי
כוס מים/חלב לחלבי
רבע כוס סוכר
2 כפות מי ורדים
6.5 כפות קורנפלור

לציפוי מעל:
14/2 כוס סירופ מלבי
50 גר' אגוזים/פיסטוקים טחונים

אופן ההכנה:
לטרוף בקערה את השמנת, מים וקורנפלור עד שנמס לגמרי! שלא יהיו גושים בכלל

להעביר לסיר על אש בינונית ולהוסיף שאר חומרים וכל הזמן לערבב עד שמסמיך (כ-7 דקות או פחות)

להוריד מהאש, למזוג לכוסות ולהכניס למקרר לפחות 3 שעות, למזוג מעל סירופ מלבי קוקוס אגוזים/פיסטוק מה שאוהבים.

מלבי פרווה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים