2 קרם קוקוס
250 מ"ל שמנת צימחית / מתוקה לחלבי
כוס מים/חלב לחלבי
רבע כוס סוכר
2 כפות מי ורדים
6.5 כפות קורנפלור
לציפוי מעל:
14/2 כוס סירופ מלבי
50 גר' אגוזים/פיסטוקים טחונים
אופן ההכנה:
לטרוף בקערה את השמנת, מים וקורנפלור עד שנמס לגמרי! שלא יהיו גושים בכלל
להעביר לסיר על אש בינונית ולהוסיף שאר חומרים וכל הזמן לערבב עד שמסמיך (כ-7 דקות או פחות)
להוריד מהאש, למזוג לכוסות ולהכניס למקרר לפחות 3 שעות, למזוג מעל סירופ מלבי קוקוס אגוזים/פיסטוק מה שאוהבים.