Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לבצק
8 ביצים
300 גרם קמח
3 כוסות חלב
100 גרם חמאה
קורט מלח

למלית:
1 שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
1 פודינג וניל
1 כף אבקת סוכר

לציפוי:
200 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה
1) מרתיחים את החלב עם החמאה ומלח ובבת אחת
מוסיפים את הקמח
ומערבבים עם כף עץ עד שאין גושים

2) מוסיפים את הביצים אחד אחד עד שהם נעלמים , ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק חלק ומעט דביק

3) מכניסים לשקית זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה לעורך של 8 ס"מ
מברישים בחלב ואופים 15 דק ראשונות בתנור שחומם מראש
ל 200 מעלות , מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים
לעוד 10 דק

4) מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג וסוכר עד ליציבות , חותכים את האקלר ומזלפים

4) טובלים אותם בשוקולד מומס
לקירור ונהנים

Jacqueline fadelon

מתכוןמתכון

אקלר צרפתי במילוי קצפת_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים