Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים לבצק .
3 כוסות קמח
1/2 שקית א. אפיה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
1/2 כפית קינמון
1 כף סוכר

למלית .
300 גר' אגוזי מלך + שקדים טחונים
1 כף סוכר
קינמון
ציפורן מעט
שמן , מעט כדי לאחד את העיסה .

סירופ ביתי
2 כוסות סוכר
1 כוס מים
1/2 לימון

על להבה נמוכה /בינוני לתת רתיחה .
לאפות עד הזהבה ומעט יותר .
כשהתבנית יוצאת מהתנור , יש להעביר לכלי מתאים ובעודם חמים לשפוך בהדרגתיות את הדבש .
בהצלחה לכולן

טרבדיקוס / בורקיטס דה מואיזס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1169 מתכונים