Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר

המצרכים:

5 ביצים
500 גרם קמח
1 כף שמן
1 כפית סודה לשתיה

ההכנה:
להכניס את המצרכים לקערה וללוש לבצק אחיד ..
לחלק את הבצק ל-3
לרדד כל חלק לעלה דק דק באורך כ-30 סמ' ולקמח.
לחתוך רצועות ברוחב 8 סמ' ואורך 30 סמ'
בשמן עמוק חם לטגן תוך כדי סיבוב על מזלג או מקל הפלא וליצור צורת שושנה.
.לקרר להטביע בסירופ פושר ולפזר מעל שומשום קלוי

סירופ-
2 כוסות מים
3 כוסות סוכר
מיץ מלימון 1
כמה טיפות מי זהר

לקשט עם
זרעי שומשום קלויים קלות
או מזרה סוכריות צבעוניות