Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

הבצק
סיר עמוק עם מים חמים להרתיח עם מעט מלח
להביא לרתיחה
לשפוך תוך כדי ערבוב כל הזמן עם מערוך קמח למים הרותחים ולערבב שהבצק יתבשל כמו בתק רבוך לערבב כל הזמן לערבב להוסיף מים אחר כך במוט לישה במיקסר ללוש אותו ועם ידיים רטובות ליצור עיגולי בצק .
הרוטב
דג רינגה כבוש
בצל אחד 10 שיני שום
3 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים
פלפלים יבשים
כף כמון
כף גדושה פפריקה חריפה
כפית כרוויה
כפית פלפל גרוס
3 כפות רסק עגבניות מרוכז
הכנה
לשים בסיר 4 כפות שמן
לקצץ את הבצל והשום בסלייסר ביחד להוסיף לשמן החם להקפיץ להוסיף את הפלפלים לערבב מעט להוסיף את התבלינים היבשים ואחר כך את רכז העגבניות לערבב מעט להוסיף 2 כוסות מים לבשל כמה דקות כמו סלסה
אחר כך לחתוך את הדג ולהוסיף לרוטב
להוסי עוד מים לפי הצורך שלא יהיה דליל מידי ולא סמיך מידי לבשל בערך 20 דקות כמו חריימה שהעיסה יפה וסמיכה להוסיף מעל עיגול הבצק המוכן והתיאבון ❤️🏆

"עסידה ברינגה"_עליזה חסן
עליזה חסןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה חסן

52 מתכונים