1/2 קילו שקדים
1 וחצי כוסות סוכר
2 טיפות מי זהר
צבעי מאכל נוזלי
תמרים גדולים ובשרניים
אגוזי המלך
הכנת הבצק:
– לקלוף את השקדים לאחר השרייה במים חמים כ 15 דקות -מתקלפים בצ'יק
– לטחון את השקדים פעמיים במטחנת בשר או משהו בסגנון
– להוסיף לשקדים הטחונים את הסוכר ואת מי הזהר ולטחון שוב – סה"כ 3 פעמים
– מחלקים את הבצק לכמות הצבעים שנרצה לקבל
– יוצרים צורות ומניחים במנג'טים נייר
מילוי התמרים :
חוצים בחלק אחד ומוציאים את הגלעין,ממלאים בשקדים ועושים
דוגמא עם סכין…
אגוזים:
יוצרים כדור קטן ומצמידים חצי אגוז מכל צד