Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מופלטה בקטנה המתכון של יפה רייפלר

מצרכים ל-7 יחידות:
1 כוס קמח (ח"פ חם)
1/4 כפית שמרים יבשים
1/2 כפית סוכר
1/4 כפית מלח
1/2 כוס מים

ההכנה:
לשים בקערה קמח, שמרים, סוכר, מלח ולערבב היטב.
להוסיף מים בהדרגה וללוש לבצק הומוגני
לחלק ל -7 כדורים לשפוך מעל מעט שמן ולהניח בצד ל-20 דקות.
ולהכין מופלטה בין שני דפי אפיה ולטגן.
לשים על כל מופלטה
מעט חמאה ודבש
תהנו…
המתכון במיוחד
לאלה שלא חוגגים
ולא מארחים ולא רוצים לזרוק בצק..
אבל מתחשק לגלגל מופלטה בקטנה בחמאה ודבש.