Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 גרם קמח.
100 גרם מחמאה
2 כפות סוכר.
מעט תבלין חוואג' לאפיה(לא חובה)
2 שקיות סוכר וניל
כפית שמרים יבשים
כוס וחצי מים פושרים.
למילוי:תמרים בוואקום או ממרח תמרים מוכן.
כפית קינמון.

לציפוי חלמון עם מעט מים.
שומשום.

להכניס את כל החומרים לקערה ללוש לפחות 10 דקות עד שהבצק נעשה רך ונעים.
להשאיר להתפחה שעה.
ליצור כדורים לשטח כל כדור למלא במלית התמרים לסגור לכדור למעוך לחורר במזלג .
למרוח ביצה ולפזר שומשום
חום 180
40 דקות

עוגיות בעבע עיראקיות_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים