Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Monday, September 7, 2020

לבצק :
קילו סולת פחות כוס וחצי (חד פעמי לשתיה חמה )
1 וחצי כוסות קמח
,1 שקית אפיה
,1 כוס שמן
,חצי כוס סוכר
,2 עד 2 ורבע כוסות מים אם חסר מעט קמח לבצק שיהיה נעים לעבודה להוסיף בכפות עד לבצק נעים ורך.

מילוי :
2 קופסאות ממרח תמרים,
כף קינמון,
חצי כפית ציפורן (מוסיף המון אך לא חובה)

לסירופ :
2 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות מים
פרוסת לימון
לבשל עד לסירופ סמיך.לחלק את הבצק ל 3 רולדות גדולות או 4 קטנות ..למלא בממרח התמרים לגלגל לרולדה ולחתוך לגודל הרצוי.
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד לצבע חום זהוב .
לצנן ולהכניס כל חתיכה לסירופ חם וסמיך ,
לפזר שומשום קלוי או סוכריות לבחירתכם

תקפיאו ללא דבש ורק יום לפני החג תטבלו בסירופ

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת קצפתמתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים מתכון כתוב + 2 סרטונים להכנת ריבת חבושיםמתכון

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת רולדות מקרוט בתנור ❤ _מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1162 מתכונים