Share with:


פרווה

אופן הכנה

כ-40 עוגיות
מצרכים:
בצק לבן:
1/2 1 כוסות קמח
1/4 כוס סוכר
100 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1 כפית מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל

בצק קקאו:
1 ורבע כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
3 כפות קקאו
100 גרם מרגרינה חתוכה לקוביות
1 ביצה
1כפית מיץ לימון
1 כפית תמצית וניל

הכנה :
1. ללוש את הבצק הלבן והבצק החום כל אחד בנפרד. לא ללוש יותר מדי
2. להכניס כל צבע לשקיות ניילון נפרדות ולהקפיא כשעה וחצי
3. לרדד על משטח מקומח מעט את הבצק הלבן לצורת מלבן
4. לרדד על משטח מקומח מעט את הבצק החום לצורת מלבן ולהניח על גבי המלבן הלבן
5. לגלגל את הבצק לצורת "נקניק" ולהקפיא למשך חצי שעה
6. לחתוך את הבצק לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ
7. לסדר בתבנית על נייר אפיה ולאפות בחום בינוני (175) עד שמזהיב

עוגיות ספירלה
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים