Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה


21/4 כוסות קמח
200 ג"ר חמאה/מחמאה רכה
1/2 כוס ממרח חלווה
1/2 כוס ממרח אגוזי לוז
שמשום
הכנה
במיקסר לערבב קמח וחמאה
רכה /מחמאה לאחידות לחלק 2 ולכל חצי להוסיף
1 ממרח חלווה 2 ממרח אגוזי
לוז ושוב לערבב בנפרד לאחידות לקרוץ מהבצק כדורים בגודל 2-3 ס "מ
לגלגל בשומשום לכיסוי מלא
ולמעוך מעט להניח במרווחים על נייר אפיה בתבנית לתנור בחום 180 מעלות ל 10 -12 דקות להזהבה קלה הן אמורות
לנשאר לבנות
אפשר להכין בטעם אחד
לקרר לחלוטין ולשמור בצנצנת זכוכית

עוגיות בטעם חלווה ובטעם אגוזי לוז_מתכון של עליזה ששון
עליזה ששוןספר המתכונים של
מתכון של

עליזה ששון

19 מתכונים